Mooie baan als Ontspannen Werkt coach

01/11/2019 / Esther Oomen

Wat heb ik toch een mooie baan als Ontspannen Werkt-coach.
En om dan zo’n referentie te ontvangen, daar word ik echt blij van :

“In deze uitdagende tijden, leek het mij verstandig om niet alles zelf te blijven doen maar op zoek te gaan naar een coach voor mijn team die hen kon helpen te focussen op de belangrijke dingen in het werk. Door o.a. een te krappe personeelsbezetting speelden er wat zaken zoals te hoge werkdruk, wat weer voor onderlinge problemen en frustraties zorgde. Toen ik Esther inschakelde voor ons bedrijf, merkte ik dat zij als buitenstaander met een frisse blik naar de diverse situaties kon kijken en mij goed kon helpen de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen.

Esther kan op een rustige en ontspannen manier zaken met het team bespreken en situaties verduidelijken. Ze leert de mensen hoe zij beter naar hun eigen energie kunnen luisteren en hierdoor meer ontspannen kunnen werken. De mensen in mijn team zijn zich nu meer bewust van hun eigen rol binnen het bedrijf en nemen meer verantwoordelijkheid voor hun eigen gedrag. Daarnaast merk ik dat ze meer ontspannen werken, waardoor het stress-niveau binnen het bedrijf gedaald is.

Natuurlijk is het de kracht van de herhaling en is het niet alle dagen ontspannen werken, maar over het algemeen zitten zij dankzij deze coaching beter in hun vel en bespreken ze zaken eerder met elkaar. Omdat je als ondernemer meerdere petten op hebt in je dagelijkse werk, kun je veel profijt hebben van een externe coach, zoals Esther.

Van der Sijde Hout
Ageeth van der Sijde”

Echt geweldig om zo’n referentie terug te krijgen van een opdrachtgever. Dat is waar ik het voor doe, mensen verder helpen met de kennis en ervaring die ik heb. Op maat gemaakt.