Hoe gaat het met jou in je bedrijf en je privé?

07/05/2020 / Esther Oomen

De één geniet van de rust, de ander wordt erg onrustig door deze ongewone situatie. Mensen houden nu eenmaal vaak niet van veranderingen. En veranderingen hebben we nogal wat de laatste tijd.

Het maakt ook niet uit of jij hetzelfde doet als anderen. Het gaat er om wat jij nodig hebt, waar word jij blij van, wat geeft jou rust en wat geeft jou energie.

En dan komt de volgende vraag, weet je dat van jezelf? Ben jij je bewust over wat je nodig hebt om je werk goed te doen, om een fijn gezinsleven te hebben, om je eigen bedrijf te laten opfleuren en om lekker jezelf te zijn?

Veel mensen vinden het lastig om dat te bepalen in de gewone situatie, misschien omdat ze in een patroon vast zitten. En nu in deze Corona-tijden is alles anders en is dat misschien juist nog extra lastig. Hoe blijf je dan op de juiste manier doen wat jij nodig hebt?

De afgelopen weken heb ik je daar al diverse tips voor gegeven. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat het nog steeds lastig voor je blijft.

Als jij hier last van hebt, als jij het lastig vindt om nu in bedrijf of in je gezin het goede te doen voor jezelf, je bedrijf, je werk en je omgeving, wat let je dan om mij een keer (vrijblijvend) mee te laten kijken.

Dat is wat ik graag doe en waar ik goed in ben, kijken hoe ik anderen kan helpen om hun bedrijf, werk en gezin makkelijker te laten lopen. Zodat jij wat meer rust en vrijheid kunt creëren voor jezelf.

Vind jij het lastig om rust voor jezelf te krijgen? Maak dan een afspraak voor een gratis resultaatsessie. In deze sessie krijg je sowieso twee gouden tips waarmee jij meer rust voor jezelf kunt krijgen.

Ik heb de komende tijd nog wat ruimte, dus doe jezelf een lol en maak die vrijblijvende afspraak!

Zorg voor jezelf en elkaar.