Gratis downloaden

7 ontspanningsoefeningen die zorgen voor meer energie in jouw drukke leven.

Direct aan de slag!

Download de 7 ontspanningsoefeningen door hieronder je naam en e-mailadres achter te laten.

  • Houd makkelijker je energie vast
  • Leer te vertrouwen op je intu├»tie
  • Bescherm je tegen negatieve energie van anderen


Wat anderen zeggen over de ontspanningsoefeningen…

“Ik zit lekkerder in mijn vel”
In het Ontspannen Werkt traject bij mijn werkgever heb ik geleerd positiever in het leven te staan. Ik heb door het traject meer energie gekregen om te genieten van het leven. Doordat ik heb geleerd hoe ik op mijn voeding kan letten, zijn mijn klachten afgenomen en is mijn gezondheid verbeterd. Ik zit lekkerder in mijn vel. Daarnaast heb ik geleerd niet alles tegelijk te doen en beter voor mezelf te kiezen. Hierdoor kom ik beter tot mijn recht.
Sjanie, Verkoopadviseur (62 jaar)
“Enorm veel energie en tijdswinst”
Door het Ontspannen Werkt programma kan ik meer rust nemen in alledaagse momenten. Ik ervaar hierdoor minder onrust en druk. Ook in mijn werk merk ik dat ik zaken beter afhandel en af vink, dit geeft mij veel overzicht en ook rust. Ik plan nu momenten van ontspanning in en pak ze dan ook. Dit levert mij enorm veel energie en tijdswinst op.
Sylvie, Ambulant gezinshulpverlener (43 jaar)
“Ik dacht ‘pfff, moet dat allemaal'”
Toen mijn werkgever me aanbood om mee te doen aan Ontspannen Werkt, dacht ik 'pfff, moet dat allemaal'. Nu ik ongeveer op de helft van het programma ben, merk ik toch echt wel dat ik veel meer rust in mijn hoofd heb gekregen door dit traject. Ik ben veel meer relaxt aan het werk en hierdoor loopt alles soepeler. In mijn werk en in mijn leven.
Leo, Orderpicker (48 jaar)